Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Let’s do this!

Om jag är härligt mör i kroppen?! Yes det kan man ju säga 😉

Som jag berättade tidigare i veckan så började jag och Lovina att träna i tisdags och vi var även där i torsdags. Verkligen skoj att ha med henne :-) Imorse traskade jag iväg själv till gymmet där jag mötte upp en PT som jag bokat in. Vi snackade lite, gick igenom ett gäng olika maskiner och la upp ett träningsschema. En timme var bokat men då han inte var uppbokad direkt efter så tyckte han att vi direkt skulle köra en timme till! Haha, gaah!  Förstår ni att det känns i min kropp att jag tränat idag, och spännande hur det kommer kännas imorgon, hehe :-)

Jag hoppas jag håller i detta med träning nu, för när jag väl är där är det verkligen kul. Heja mig! Och Lovina. Let’s do this!Träning, PT, personlig tränare, gym, workout, må bra, lets do this, blogg, fotohella, hälsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *