Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

La La Land, inte alls sådär skitbra tycker jag…

La la

Hmm, ja i söndags kväll såg jag filmen La La Land som är en film som verkligen blivit hyllad och rosad och som har vunnit en hel del priser som bland annat 7 Golden Globes. Och den är nominerad till 14 Oscars, dvs lika många nomineringar som tex Titanic fick på sin tid. Men nä, jag tycker inte alls filmen var sådär toppenbra som alla säger. Ingen Wow film alls. Utan bara en helt okej film med väldigt bra musik, thats it. Filmen som är barntillåten är drygt 2 timmar lång. Den andra hälften av filmen var klart bättre än den första. Svårt att förklara varför jag inte riktigt gillade den, men handlingen var bara sådär, dock bra skådespelare och musik men inte så mycket mer. Känns inte som en film som jag kommer att prata om och komma ihåg som man gör med tex Titanic..

Jag tror att jag hade alldeles för höga förväntningar innan jag såg filmen, efter allt jag läst om den. Men den vinner säkert minst 10 Oscars iallafall 🙂

Lite av handlingen: Filmen utspelar sig i LA. Mia som spelas utav Emma Stone är en aspirerande skådespelerska utan stor framgång hos provspelningarna och arbetar som barista. Sebastian som spelas av Ryan Gosling är en jazzpianist som vill öppna en egen jazzklubb. Båda förälskar sig i varandra och njuter av den vackra aspekten av ”La La Land”. När Sebastian får möjligheten att bli medlem i en pop-stiliserad jazzband och Mias provspelningar blir allt sämre uppstår komplikationer och det blir svårare att hålla kärleken vid liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *