Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tröttmössa och träning!

Men vad är det med mig och tisdagar?! Är så otroligt trött just på tisdagar, och nä det spelar ingen roll om jag varit uppe sent kvällen innan eller lagt mig tidigt. Fortfarande lika trött, varje tisdag, haha :-)

Men jag håller iallafall humöret uppe, och tidigare idag var jag och en kollega iväg för att kolla in olika kaffemaskiner och fick testa en hel del kaffe, så nu är jag istället speedad 😉

Men ikväll mina vänner så ska jag göra något jag inte gjort på evigheter, jag ska börja träna! Jag ska faktiskt ta mig till gymmet som ligger i närheten där vi bor. För nu jäklar ska denna kropp trimmas så att den kommer i brudklänningen 😉 Och precis som förut så är jag inte ute efter att gå ner i vikt, bara att bli liite fastare. Helt enkelt ha en kropp som mår bra, thats my goal!

IMG_1444 IMG_1445

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *