Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Goals, skiing, movie and baking!

Hade tänkt att skriva en del om bröllopsmässan jag var på igår, men nu ska jag lite sådär spontant iväg och kolla bio med en kompis, så bröllopsskriveriet får bli imorgon :-) Vi ska se La La Land.

Imorse åkte vi tiidigt iväg till sporthallen för att kolla Alex basketmatcher och Lovina som assisterande coach för laget. Oj, så spännande det var, och de spelade bra, tyvärr så förlorade de sina matcher, men Alex gjorde måånga mål och en tränare för ett annat lag kom fram till honom efteråt och frågade efter hans namn och berömde honom för hans spel, och sa till hans tränare att han är en väldigt bra spelare. Kul att höra :-)

Efter matcherna så åkte vi hem och jag slängde mig i soffan för att kolla världscupen i längdskidor, och fick se Calle Halvarsson göra ett fantastiskt lopp som gav honom en tredje plats. Kollade såklart även Stina och Kalla köra 15km oxå. Me love längdskidor!! Jag hann även med att baka idag, jordnötssmör- och chokladkaka, recept kommer .-)

Nu ladda för bio :-) Sen direkt hem och sova, för natten som var så gick vi och la oss seent, för först fick vi härligt besök av vänner, det blev snacks, snickesnack och Just Dance :-) och sedan fastnade jag, sambon och Lovina i en film som slutade typ 01.00. Gaah! Grabbarna somnade tidigare.

IMG_1412

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *