Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Nostalgi i öronen!

Alltså vad roligt det är hur mycket musik kan påverka en :-) Som imorse när jag åkte tunnelbanan till jobbet och jag hade lurarna i öronen, och spelar listan som vi håller på att fixa inför bröllopet. Och det dyker upp den ena gamla nostalgilåten efter den andra. Ja jag satt och log och svängde med typ, hihi :-) Har lyssnat igenom låtarna under dagen, perfekt när man jobbar. Och det var inte igår som jag lyssnade på La Bouche, Leila K eller E-type!! Och med ett leende på läpparna så mår man så mycket bättre, och vem vet, kanske jag fick någon annan att le idag när jag satt och shejkade loss, haha :-) Nu är det ju inte baara 90-tals dängor utan massor av annan härlig musik finns med i spellistan 😉

Nu är det helg och ikväll blir det en lugn filmkväll med family. Kraam

IMG_1086

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *