Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

No makeup, just me!

Yes here I am!! No makeup and ready for bed! (Och nä det är inga horn jag har i håret, haha 😉 Bara sambons gitarrer som syns)IMG_1078

Sorry att jag inte uppdaterat på ett gäng dagar, men veckan har gått riktigt fort. Har varit en hel del på jobbet, sambon har jobbat sent på kvällarna, träning för kids, städning och lite annat hemmafix :-) Igår kväll hade vi en mysig filmkväll då vi la bort mobiler och datorer och bara va, vi tittade på ”Sully”. En helt okej film.

Hur som helst, vad jag ville ha sagt med detta är att jag tyckte det va typ måndag igår och helt plötsligt så är veckan slut snart. Dagarna bara går liksom…

Jag har till och med tagit en paus i bröllopstankarna/planeringen, får bli lite mer till helgen då jag bland annat ska på en bröllopsmässa :-) Jag tänker såhär att vårt bröllop kommer att bli perfekt hur lite eller mycket som är planerat och timat i förväg. Jag menar, det ska vara en dag som vi ska minnas. Vår dag! En dag av kärlek, musik, släkt och vänner.

Nu ska jag bara läsa liite i min bok ”Vaknätter och verklighetskaos i Vasastan” innan jag tänker sova. Och imorgon hörni så är det FREDAG! :-) I helgen väntar mys med family och sonens basketcup.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *