Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vigselring!

Är den inte helt lovely?!

Jag föll som en fura för denna ring, men har inte helt bestämt om det blir just den här. Men den är helt som jag vill ha den :-) Gärna i silver, även fast jag vet att det kanske inte är det bästa materialet, utan att kanske vitt guld, platina eller titan är bättre. Me love this!Weddingring, bröllopsring, silver, wedding, bröllop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *