Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dålig förlorare? Nää, inte jag inte ;-)

I fredags så hade vi kick-off på jobbet. Vi var på kontoret mestadelen av dagen, lyssnade på olika presentationer, käkade gott, minglade för att sedan ta oss till Boule Bar 🙂 Där blev vi indelade i olika lag och tävlingen var igång..

Jag och min team-mate gjorde vårt bästa men jag tror att de öl jag fick i mig kanske till en viss del förstörde min skicklighet när det kommer till boule. Eller inte, men jag brukar vara mer pricksäker än vad jag var, haha 🙂 Men vi gjorde vårt bästa och kämpade. Vi gick bland annat en tuff match mot VD:n. Vi fick ingen toppplacering, hmm och jag är nog inte den bästa förloraren, men skit samma, hehe, det var en grymt trevlig kväll med tuffa boulematcher, många skratt, olika ostar med bröd att äta och god dryck! Lagom kick-off som avslutades redan 18.30 🙂After Work, aw, kick-off, blogg, fotohella, boule bar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *