Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

My perfect day, ny favvosida!

Ja ni, planeringen är i full gång inför bröllopet i juli 🙂 Och jösses så mycket fint jag hittat på My perfect day, min absolut nya favoritsida med allt möjligt skoj till ett bröllop. Det mesta kommer att gå i vitt, med lite inslag av beige/champagne. Och jag vill ju ha allt, haha 🙂 Allt från små gulliga såpbubblor, till hårnålar, fotobås och en gästbokstavla, me like!

Kolla in här ett litet urval av grejs från deras hemsida 🙂Wedding, bröllop, tips, planering, weddingplanning, bröllopsplanering, blogg, fotohella, my perfect dayIMG_1003

4 reaktioner på ”My perfect day, ny favvosida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *