Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag av is, sol och snö!

I söndags tog vi en långpromenad till sjön som finns i närheten. Många stopp blev det på vägen haha 🙂 för stjärtlappsåkning, testa gå på is, åka rutschkana i snöiga backar osv innan vi kom fram till ”målet” där vi testade Alex nya pimpelfiskeutrustning. Vi testade mest att borra hål och kolla djupet. Fiskade bara lite. Det var en riktigt härlig och solig dag.

Vi fick med oss alla barnen ut, men dottern valde att vända hemåt efter att vi gått en bit. Hon tycker oftast att det är kul när vi gör saker ihop och när vi liksom är på plats. Men hon är tonåring och ibland kan det vara väldans jobbigt att ta sig just till den aktuella platsen. Vi har valt att inte tjata på henne men berättar såklart att vi gärna vill ha henne med. Fast någonstans så är väl tanken att hon ”ska bryta sig loss” från oss. Svårt det där.. Just i söndags gick hon hem för att göra läxor, för jösses va läxor hon har. Jag kommer inte alls ihåg att det var så tufft gällande läxor i skolan som det är nu.

Jag tror säkert att hon hade haft det kul på isen med oss men med sina mjukisbrallor som hon hade på sig så frös hon. Så valet att gå hem va nog bra 😉IMG_0967

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *