Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag på lekland!

Alltså vilket bra lekland vi var på idag 🙂 Exploria Center i Botkyrka, vi tog bilen eftersom det är en bit för oss att åka. Ett gigantiskt stort lekland med olika teman, vinterland, djungel och undervatten. Barnen åkte rutschkanor, klättrade, hoppade, snurrade, åkte, cyklade, studsade, kollade teater som spelades flera gånger idag och mycket mer. Förutom leklandet så finns det ett stort rum med karuseller, det finns en brandstation, chokladhjul, ballonger, restauranger, glasställen, go-cartbana, bowling och mer.

Inträdet gäller för leklandet, sen tillkommer avgifter till allt det andra, så det kan bli dyrt. Men absolut värt ett besök ändå för er som inte varit där än 🙂Exploria, Exploria Center, Lekland, tips, blogg, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *