Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

My life right now!


Okej, så här happy är jag verkligen inte idag som på bilden, inte igår heller. Jag har haft migrän, helt otroligt vad det påverkar en och ens vardag. Inte skoj alls, och trött blir jag oxå. Brännande känsla oftast på höger sida av ansiktet, tinningen och ner mot nacken.. Nä nu måste detta vända till det bättre :-)

Jag har ju lite ”on my mind” för på lördag har vi nyårsfest hos oss med temat: filmkaraktär. Så full förberedelse här :-) Ni får se efter nyår vilken karaktär jag har valt 😉

Mer är att jag har en ny mobil som det tog typ hundra år att installera plus att vårt wi-fi här hemma inte är det bästa just nu, suck! Kör på 4G just nu för att ens kunna blogga eller göra annat online :-)

Jag har oxå hunnit med att shoppa lite på mellandagsrean, bland annat från Lager 157. Och det bästa av alla fynd va en fin julgran i plast från Jula för 89kr!! Fatta billigt! Så nästa år får vi äntligen en julgran här hemma :-)

Så vad ska fixas imorgon då?! Städa vår otroligt stökiga lägenhet!! Och vi ska iväg och handla all mat inför lördagens middag, hitta någon utklädnad till dottern och äldsta sonen som ännu inte bestämt vad de vill vara för karaktär på nyår. Men champagnen ligger redan på kylning och jag har beställt massor av grejs i guld och glitter :-) Blir bra detta. Och jo just det, på nyårsdagen dyker det upp en tävling :-)IMG_0375

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *