Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Favoritboxen från Testagram!

Ibland dyker det upp en riktig favoritbox från Testagram och nu i december var just en sån box. Kolla bara innehållet!!

Verkligen toppen med ansiktsrengöring från Nivea, och lypsylen med smak/doft sweet mint & basil som är i en veganversion, är perfekt nu i kalla tider då läpparna lätt blir torra. Barnen jublade såklart åt alla godsaker som M&M’s choco, mumsiga att äta eller varför inte använda som pynt på pepparkakshus eller kanske kakor :-) och goda popcorn från OLW med sourcream&onion och creem cheese smak (helt fria från palmolja). Äppelmusten från Kiviks var spännande och god, smakade liksom riktiga äpplen, inga konstiga tillsatser.

Med också i månadens box fanns en bakmix från Risenta – fröknäcke med rotfrukter. Även en presentkort på Mockberg.com som ger en riktigt bra rabatt på deras utbud av fina klockor.

Ja, om ni inte redan prenumererar på Testagramboxen så tycker jag ni ska kolla in det nu, bara 99kr/månad :-)Testagram, TestagramS, december, box, produktnyheter, OLW, Mockberg.com, Lypsyl, M&M, Risenta, Nivea, Snickers, Kiviks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *