Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

A beautiful walk

Vilken fantastiskt vacker dag det var ute igår. Vi promenerade runt i byn hos min mamma i solen, och jag tog ett gäng foton :-) Älskar lugnet och luften på landet. Vi måste bara köpa en stuga så att vi kan uppleva detta oftare!

Och sedan mitt på dagen igår tog vi bilen till svärmor för mer julfirande, julbord och julklappar. Och idag har vi hunnit med lite mellandagsrea i Glada Hudik :-)image

2 thoughts on “A beautiful walk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *