Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Julen 2016!

Ja julafton 2016!

Julen började igår för oss då vi direkt åkte hemifrån till min faster i Hälsingland för lunch och fika. Sedan vidare till min mamma för middag, julfirande utomhus i byn med tomte, glögg och pepparkakor och på kvällen uppesittarkväll med bingolotto. Jag vann hela 100kr :-).

Imorse klev vi upp och käkade gröt till frukost, bytte om till juliga kläder och tog bilen till min pappa för brunch. Sedan handla lite grejs på Ica och sedan till min mamma igen dit även min mormor hade kommit. Vi kollade Kalle på tv, käkade gott julbord och sen kom tomten. Paket delades ut, alla blev nöjda och glada :-)

Nu ikväll har vi julfikat, vi spelar spel, snackar och bara är :-)

God Jul!image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *