Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tredje advent! Vinn valfritt mjukisdjur, 2 vinnare!

advent-3

Tredje advent redan och dags att öppna lucka nummer 3 i min Adventskalender. I samarbete med Geggamoja tävlar jag ut valfritt mjukisdjur till 2 vinnare (undantag för Big Doddi som inte ingår som vinst).

Geggamojas mjukisdjur är populära och det finns en hel del roliga nyheter i deras sortiment som snuttefilt, speldosor, mjukisboll, barnvagnsmobil och så har de min lilla sons favorit som är Doddi – återvinningsmaskoten som är sydd av överblivna bitar från Geggamojas klädproduktion och där alla exemplar är unika. Mjukisdjuren är tillverkade av ekologisk bomull och stoppade med återvunnen polyester.

Kolla in alla härliga olika mjukisar HÄR 🙂 Och kika in nedanför bilderna hur du tävlar 🙂

image image image image Geggamoja, Doddi, Mjukisdjur, tävling, vinn, blogg, fotohella, tips

Tävling: Klicka in på länken här ovanför och kolla in alla alternativ av mjukisdjur som finns (några exempel ser ni på bilderna här ovanför) och skriv i en kommentar vilken mjukis just du vill vinna och vem du vill ge den till!

Vinst: Valfritt mjukisdjur (från länken) till 2 vinnare (undantag för Big Doddi som inte ingår som vinst). Tävlingen avslutas 15/12 kl. 10.00. Vinnaren presenteras i ett nytt inlägg kort därefter.

LYCKA TILL!

25 reaktioner på ”Tredje advent! Vinn valfritt mjukisdjur, 2 vinnare!

  1. Så gulliga de är 🙂 Jag föll för den grön/blå randiga elefanten http://www.geggamoja.com/accessoarer/mjukisdjur/elefant-gron-marin.html
    den skulle packas omsorgsfullt och skickas till mitt älskade barnbarn Matias som bor i Madrid och som jag inte kommer att träffa denna julen 🙁 älskade unge vad det skaver och gnor inne i själ och mormors hjärtat av längtan 🙁 men julklappar ska han ju ändå få trevlig 3:dje advent 🙂 <3
    Delar tävlingen på fb 🙂

  2. Jag blev farmor i juni månad till en tjej som sedan fick namnet Juni. Jag har inte träffat henne ännu men flyger i jul norröver till min son och hans lilla fina familj. Jag vill jättegärna ge Diddi Pink Mix till Juni. Jag gillar att de är CF-märkta och säkra för de små liven.
    Kram Jennya

  3. Jag hoppas på att vinna Snuttetrasa Kanin Mix Rosa. Min jobbarkompis ska få sitt första barn i januari, en liten flicka. Har varit så roligt att få följa hennes graviditet och se magen bli större och större. Nu längtar vi efter att få träffa den lilla tösen! En mjukis vore en perfekt present till en liten tös. 🙂

  4. Hejsan! Vi älskar gosisar… särskilt Doddi Pink Mix som min lille gosse avgudar. kompisen har en och han är så avundssjuk som bara ett barn kan vara…
    Vill ha lugn och frid i julhelgen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *