Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Loddo.se!

Jag lovade ju att jag skulle visa vad som fanns i boxen från Loddo.se som vi fick när vi var på Kolmården förra helgen, och här kommer en bild :-) Produkterna som ni ser är allt från smarriga nötter från Nutisal, proteinbröd från HealthyCo och färgade limstift från Pritt (perfekt till pyssel ju). En box med väldigt och bra innehåll. Alltid skoj med lådor med ”hemligta” produkter :-)

”Loddo är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka mellan 5 till 9  utvalda kvalitetsprodukter som lanserats i dagligvaru-, servicehandeln och detaljhandeln. Värdet i boxen varierar från box till box, men målsättningen är ett värde på 150-200 kr. Produkterna är i möjligaste mån i full storlek.”

Loddo, loddo.se, box

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *