Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Missa inte utställningen om Tutankhamun!

Tutankhamun, TutanChamun, gravkammare, rekonstruktion, graven och skatterna, magasin 9, Frihamnen, utställning.

Men oj vilken utställning jag och Alex var på i fredags kväll. Vi var inbjudna till premiärvisningen av utställningen Tutankhamun – graven och skatterna. En utställning som hade premiär för allmänheten i lördags 26/11 och som kommer att finnas på plats i Magasin 9 i Frihamnen (Stockholm) till april 2017. Passa på att se den om ni har möjlighet och vägarna förbi. Läs mer HÄR om utställningen :-)

Vi blev bjudna på god dricka, jag bubbel och Alex smoothie. Vi fick sedan mingla runt lite innan det var dags för en kortare biovisning på ca 8 minuter där man fick följa upptäckaren av Tutankhamuns gravkammare Howard Carters berättelse om hur allt startade. Sedan gick vi runt i den stora lokalen där Tutankhamuns gravkammare går att se i en perfekt rekonstruktion av de verkliga föremålen. Med hörlurar och audioguidning fick vi lyssna till denna otroligt fascinerande historia som fångar både unga som äldre.

Med oss hem fick vi en goodiebag med bland annat en penna i guld med avbild av Tutankhamun, till sonen Alex lycka, han blev jätteglad för den då han verkligen gillade utställningen :-) Tack för en toppenkväll av spännande historia!
image image image

image image image image image image image image image image image

2 thoughts on “Missa inte utställningen om Tutankhamun!

    1. Hej hej, ja det var en otroligt intressant och spännande utställning. Min son som är 10 tyckte det var en superintressant upplevelse. Och jag tror nog att din son oxå skulle gilla den :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *