Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

The Hockeypulver is back :-)

image image

Men oj så många bra produkter det var i denna månads box från Testagram. Som ni ser på bilderna här ovanför så var favoriterna hos barnen Nyåkers pepparkakor och Hockeypulver. Någon som kommer ihåg detta saltlakritspulver? Det är ju såå gott. Nu finns det i 3-pack.

Mer i boxen fanns tandkräm till stora och små från Oral-B Pro-Expert – Professional Protection och Disney Frozen. Mumsig müsli från Risenta med chia&blåbär, karamelliserad mjölk, Bars fruit & nut från Semper och fairtradecertifierad ingefära från Santa Maria :-) Återigen väldigt bra innehåll i boxen. Kolla in hemsidan för att beställa själv eller varför inte ge bort Testagramboxen i present eller julklapp?Testagram, Testagrams, blogg, fotohella, box, nyheter, produkter, prenumeration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *