Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dagens fynd!

Ja imorse promenerade jag och mina grabbar iväg till scouternas årliga julmarknad här i området. Vi fyndade bland annat sällskapsspel. Sen hem en sväng för att lämna av grejerna och så åkte vi in till stan för Black Friday/Weekend, dottern följde oxå med. Hon fyller ju år till veckan så vi köpte det hon önskar sig mest, stereo med bra högtalare. Sjukt bra ljud i högtalarna måste jag säga. Vi lyssnade igenom några stycken. Så nu har hon lovat att glömma denna present till på torsdag när hon får öppna paketet, hehe. Vi hittade stereon på Media Markt.

Jag passade även på att köpa julklappar, mina stora kids vill ha en varsin eltandborste och det fanns oxå på Media Markt :-) Check på den! Och Alex fyndade ett spel till sitt xbox one, Lego Star wars. Ja så nu tar vi det väldans lugnt här hemma, myser, har tänt adventsljustakarna, middagen är snart klar och vi ska kolla på Så mycket bättre ikväll å käka lussebullar eller kanske chips 😉 . Trevlig lördag önskar jag er alla!

OBS! Missa inte att första luckan i min adventskalender öppnar imorgon :-)

LG, Black Friday, Media Markt, blogg, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *