Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Busiga barn!

Haha, ja det är inte lätt när barnen gör det ”svårt” 😉 Mitt försök av att ta årets julfoto resulterade i typ såna här bilder. De ville inte alls göra som jag sa, samtidigt så blev ju bilderna väldigt charmiga.

Och ni missar väl inte Adventskalendern i min blogg som startar på söndag!! image

2 thoughts on “Busiga barn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *