Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Växtvärk, aj!

Oj vad jobbigt den här lilla herren har det om nätterna nu. Växtvärk deluxe. Väldigt ont i knän och ben, ligger och vrider och vänder på sig och gråter, säger att det gör så ont. Lilla vännen.

Men han är glad om morgnarna då han är helt övertygad om att han vuxit och blivit såå lång och att han snart är lika lång som sin storebror <3image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *