Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kolmården förvandlas i december..

Tack vare Norrköping Event & PR så kommer jag och familjen att få besöka Sagojul på Kolmården. Vilket vi verkligen ser fram emot, jag gissar på att det kommer att bli en sagolik dag med massor av mys. (Norrköping Event & PR är specialiserade på marknadsföring i sociala medier, och har ett brett kontaktnät. De arrangerar butiksevent, mingel, VIP-kvällar och mycket mer. De har ett brett nätverk med extra fokus på föräldrar och barn. Kolla in deras sida via länken här ovanför om ni vill komma i kontakt med dem).

Under december förvandlas delar av Kolmården för första gången till en magisk julvärld, likt den man läser om i sagorna. Entrén är upplyst av tusentals tindrande ljus och till tonerna av julmusik välkomnas alla av doften från glöggserveringen.  Den stora sagogranen lyser upp Bamses Värld i ett gnistrande skimmer och på teaterscenen kommer Bamse och hans vänner önska alla en riktigt god jul med en spännande och helt nyskriven julteater. I Kolmårdsskogen sprider sig ett varmt ljus där de små röda marknadsbodarna står placerade längs den mysiga gångvägen. Här hittar man allt från delikatesser som passar perfekt på julbordet, till härliga bakverk och gediget hantverk. På Barnens Lantgård går det att se både små och stora djur. Och självklart går det att räffa tomten och lämna sin önskelista, han finns på Barnens Lantgård.

Sagojulsområdet sträcker sig från entrén, genom Bamses Värld, hela vägen bort till Barnens Lantgård och Zooskolan.

Öppet: Fredag-söndag 2-18 december 2016.

Sagojul på Kolmården, Kolmården, Sagojul, Jul, Tips, Djurpark, Premiär, Norrköping Event & PR, blogg, fotohella, familjeäventyr, äventyr, familjedag, julmarknad, Bamse, Bamses värld

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *