Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Long time since..

Hej hej, nu var det ett tag sedan jag skrev, men jag hoppas att ni under helgen som var följde mig och min sons resa till Italien via min Instagram 🙂 Vi har haft det otroligt bra och jag lovar att jag ska uppdatera med massor av bilder snart. Men vi kom hem 02.00 igår natt och jag är fortfarande trött 😉 Förstår ni hur det kändes när kl ringde 06.20 igår morse, hmm ja inte var jag pigg i alla fall, haha 🙂 Men det var bara att kliva upp och ta sig in till jobbet. Igår kväll somnade jag rätt snabbt (och tidigt) på soffan…

Så bilder kommer imorgon eller på torsdag 🙂

Måste bara visa min yngsta son som fick en bättre begagnad overall av sin bästis igår, han bara älskar den och han blev ju så söt i den 🙂 Perfa till vintervädret vi har.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *