Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vit, vacker vy!

Ja vintern och snön kom med besked 🙂

Och vi gillar ju detta med mycket snö i min familj, det betyder ju att vi kan vara ute och åka snowracer, pulka och stjärtlapp och så småningom även längdskidor (när det blir fina spår). Imorse så vaknade vi alltså upp till denna vackra och vita syn, men även till ”det vanliga” kaoset som blir i tunnelbanetrafiken och busstrafiken. Istället för de 15 minuter som det vanligtvis tar för mig att komma till jobbet så tog det istället 45 minuter imorse, dels pga att det tidigare imorse varit strömlösa spår, vilket innebar att väldans många människor ville med de få tåg som började köra in mot stan, vilket gjorde att alla försökte pressa sig in i vagnarna och vi stod till sist som packade sillar 🙂 Många människor var sura och buttra, kommenterade, trängdes och pressade.

Ähh tänkte jag och två till tjejer som stod närmast mig, vi försökte göra det bästa av situationen, vi pratade med folk runt omkring, vi log, frågade när de skulle av, bytte plats med folk för att alla lättare skulle kunna komma av på sin station, försökte helt enkelt göra en jobbig resa mindre jobbig 🙂 Det gör så mycket genom att vara trevlig!

Snö, Snökaos, Sverige, Snöstorm, Fotohella, Blogg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *