Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Den nya presidenten!

Känner att jag måste skriva något om detta som chockade många av oss tidigt imorse. När jag vaknade till vid kl. 04.09 så kollade jag snabbt nyheterna och var rätt övertygad att det skulle stå att Hillary var på väg mot seger gällande presidentposten, men istället så stod det att Trump till 95% chans vinner. Jag fattade ingenting, trodde att jag drömde och somnade om, när klockan så ringde lite senare, tittade jag de senaste uppdateringarna och jo, det var sant. Donald Trump på väg mot seger. Nu är ju jag inte alls insatt i politik men det känns så jäkla fel att Trump är ny president. Visst så verkar Hillary inte heller vara den absolut bästa kandidaten, men va tusan!! Och sajten för att ansöka om visum till Kanada har kraschat, folk vill helt enkelt flytta från USA. Det säger ju rätt mycket om att de röstat fel, eller?! Så denna fastighetsmiljadär och dokusåpaskådis är från och med januari 2017, USA:s 45:e president!!

Trump har ju gjort uttalanden om att han vill bygga en mur vid gränsen mot Mexico. Han tycker att miljoner papperslösa ska deporteras. Han har även kontakt med Ryssland och Putin (som i sin tur vill ta över Gotland från Sverige). Trump är skeptisk och kritisk gällande Nato. Han har gjort flera kvinnofientliga uttalanden. Och han har även sagt: ”Jag kunde stå mitt på Femte avenyn och skjuta folk och jag skulle inte förlora väljare”.

Rubriker som fyller tidningar, löpsedlar och inlägg idag är: ”Dyster dag för USA, världen och Sverige”, ”Nedåt på Stockholmsbörsen”, ”Världsbörserna dyker”, ”En osäker värld har blivit allt osäkrare”, Det här är inte bra för Sverige”, ”USA har röstat för en farlig ledare”, ”Putin gratulerar Trump”, ”Trumpseger är bakslag för världen”….

I en gammal intervju säger Trump så här (men kan oxå vara fejk, man vet ju aldrig, men det känns som något han skulle kunna ha sagt):

”If I were to run, I´d run as a Republican. They are the dumbest group of voters in the country. They believe anything on Fox News. I could lie and they would still eat it up. I bet my numbers would be terrific”

Valet i USA, Donald Trump, Hillary Clinton, President, Presidentval

 

En reaktion på ”Den nya presidenten!

  1. Ja han är en bra skådis!! Många befinner sig i chock, men Barack Obama tröstar o säger att solen går upp även imorgon . Vi får se ….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *