Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Teckning!

Ett liten teckning av mig, vi brukar sitta och måla ibland, jag och kidsen. Vilket är riktigt avslappnande och mysigt. Lilleman övar för fullt på att måla gubbar och skriva bokstäver, men när jag ”kladdar” så blir det mest träd eller något sånt här :-)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *