Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Snapchat och fotohella

Ja hörrni, jag är ju inte den som gett mig in i snapchatvärlden än, men min son visade mig igår och det var ju rätt skoj :-) Vem vet, kanske jag lägger ner lite tid på detta.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *