Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En kväll på Tolv Sthlm!

 

image image

Idag har vi haft en rätt trist dag, eller vi har bara varit hemma och slappat och inte gjort någonting, vilket också är bra ibland, men barnen och vi blir helt rastlösa och måste i alla fall vistas lite ute i luften varje dag. Och idag kände vi heller inte för att göra middag hemma, så vi tog oss till Tolv Stockholm, som ligger precis under Tele2 Arena, som ligger bredvid Globen. Vi käkade på O`Learys och sedan gick vi runt och testade olika spel, för det finns väldigt massa olika aktiviteter där som bowling, basket, drejning, curling, flipperspel, pingis, minigolf och mer.

På O`Learys så käkade jag en grymt god oumph hamburgare.

O´Learys, Restaurang, Tolv Sthlm, Tolv Stockholm, Blogg, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *