Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinnaren av biobiljetter blev…

image

Tack till alla er som var med och tävlade om två biobiljetter till filmen Kärleken är störst.

Vinnaren av biljetterna är signtur:

Åsa (självklart ska du få en liten paus från skrikande bebis) :-)

 

Grattis till dig, jag mailar dig med den info jag behöver.

Och ni andra, håll ögonen öppna när det närmar sig advent då min adventskalender drar igång. Finfina priser :-)

 

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *