Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Rosa boxen!

Oktober månads rosa box från Testagram stödjer Cancerfondens Rosa Bandet- kampanj och svensk cancerforskning med 42kr genom P&G:s sponsorskap. Såklart väldigt viktigt och bra. För tillsammans kan vi göra skillnad!

Produkterna som fanns med denna gång är sköljmedel från Lenor ”Gold Orchid”, ett sköljmedel som är utvecklad att hålla doften längre och med sin anti age3 teknologi hjälpa till att skydda kläderna från uttöjning, färgblekning och att tyget noppar. Yes diskmedel kom i uppdaterad variant och heter Platinum, den ska kunna tränga igenom fett 3x snabbare än Yes original. Med i boxen fanns oxå Always liners trosskydd, Gillette venus embrace snap (en portabel och kompakt rakhyvlar, perfekt att ta med på resan tex) och Rosa Bandet, att bära på jackan. Kolla in deras hemsida hur du enkelt kan signa upp för en prenumeration av dessa boxar :-)

Testagram.se, TestagramS, Testagram, Tips, produkter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *