Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Biljettsläpp Melodifestivalen 2017!

Men nu är det inte långt kvar till biljettsläppet för Melodifestivalen 2017! Kl 09.00 nu idag släpps deoch jag sitter redo med telefon och dator, haha 😉 Vill självklart ha toppenbra platser :-)Melodifestivalen 2017, blogg, fotohella, Mello 2017, genrep

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *