Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Action Deluxe på Globen!

Marvel Universe LIVE! Vilken otroligt cool show, enligt kidsen i alla fall :-) Lilleman var helt lyrisk och satt och applåderade, pekade och ropade av lycka när han fick se Captain America, Spiderman och Iron man. Jag tyckte dock andra hälften av showen var bäst då det var mera stunts, eld, rök, smällar och sånt 😉

Vi blev inbjudna till premiären av Marvel Universe Live i torsdags av Loppi, men när vi var på väg ut genom dörren hemifrån, på väg till Globen så checkade vi hemsidan och läste att showen va inställd pga produktionstekniska skäl, jag kontaktade direkt de som bjudit in och det skulle ha gått ut två mail, men jag hade inte fått dessa. (Tur att vi kollade hemsidan). Men det löste sig vilket va toppen. Vi fick välja att istället för torsdagen gå i fredagskväll eller helgen, vi valde fredagen :-)

Det var en show med alla Marvels superhjältar som Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Spider Man, Black Widow när de kämpade mot Loke och andra ondskefulla skurkar. 2 timmar Action deluxe!

image

En reaktion på ”Action Deluxe på Globen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *