Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Halloween 2016!

Igår firade vi Halloween och hade middag/fest här hemma. Vi var 14 pers och det blev en riktigt skojig kväll. Jag går ju bananas när det är sånt här och hade handlat mycket grejs för att inreda/pynta vår lägenhet och vi var alla utklädda :-) Vi körde på lite knytis så att de som kom bidrog med en del till middagen. Det blev lite förrätter som minipizzor med spindlar (gjorda av oliver), svart bönspaghetti med tomatsås och ögon gjorda av minimozzarellas och oliver, och korvmumies. Sedan åt vi tacos/tortillas med pulled pork och till efterrätt blev det en kladdkaka och en cheesecakekladdkaka. Om vi blev mätta? Ooo ja, hehe 😉

Vi hade även gjort röd bål med frysta händer med spindlar i, fördrink till barnen med cola + minimarsmallows.

Vi gick ”bus eller godis” och jag vet att riktiga Halloweendagen är den 31/10, men vi tyckte att denna lördag passade bra och många där vi plingade på var faktiskt förberedda med godis etc. Senare på kvällen körde vi Just Dance, finns ett videoklipp på Instagram att se :-)

Jag missade tyvärr att ta bilder på allt, vi tog inga gruppbilder på allas utklädnad och inte heller hann jag med att ta bilder på all mat och drinkar, men, men. Vi hade skoj!image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *