Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Trolls på bio – höstens glädjerus :-)

Trolls, Sf bio, SF, Pressvisning, blogg, fotohella

Imorgon har denna film premiär på biograferna runt om i landet, Trolls. Ett animerat familjeäventyr med mycket härligt glad musik :-) Förra fredagen var jag och kidsen på pressvisningen av den, filmen visades i 3D med engelskt tal och svensk text. Och jag måste säga att jag nog i stora delar av filmen som är 1 timme och 32 minuter satt med ett leende på läpparna och med ett gung i kroppen. Även fast det bitvis var lite läskigt med de stora Bergens som var övertygade om att det enda sättet att bli lycklig på var att äta de glada, sjungande och färgglada Trollsen, så tänker man på filmen som färgglad och full av musik. Helt klart sevärd, rekommenderas från 7år, men min 4åring gillade den så det funkar nog för den åldern med :-)

Handling:

”Vi får hänga med Poppy, den optimistiska ledaren av Trolls, och hennes totala motsats, Kvist. Tillsammans måste detta udda par ge sig ut på ett äventyr långt bort från den enda värld de känner till, för att rädda sina vänner som blivit tagna från Trollbyn av Bergens. Från genierna som skapade Shrek kommer alla generationers hårfagra och färgstarka favoriter lyckotrollen i den musikspäckade komedin Trolls.”

 

2 reaktioner på ”Trolls på bio – höstens glädjerus :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *