Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En kväll av mat och godsaker!

Ja nu har det varit mycket skoj på sistone med olika förhandsvisningar och event, och ikväll va inget undantag då Aptit.se bjöd in till härligt matevent. Jag och en kollega gick dit och fick smaka på olika maträtter och godsaker från drygt 20 olika restauranger. På scenen fanns två deltagare ur Kockarnas kamp som fixade till en skaldjursplatå och det bjöds på god dryck och det minglades :-)

Precis när vi skulle gå hemåt så hittade min kollega en photobooth, hur roligt som helst ju 😉 Bilderna kan ni se på min Instagram :-)

Aptit.se använder vi oss av på mitt jobb när vi ska beställa tex. luncher eller tårtor. Snabb leverans är det och det finns en hel uppsjö av olika restauranger att välja bland. Det går såklart även att få hemkörning av mat som privatperson. Kolla in vetja. Min personliga favoritrestaurang är Freshii och deras fantastiska utbud av sallader.

Imorgon väntar förhandsvisning av en film – The accountant, på torsdag ska vi på premiären av Marvels Superhjältar på Globen, på fredag väntar ett luncherna plus att min svärmor kommer hit och hälsar på över helgen, och på lördag har vi en stor Halloweenfest här hemma… :-) Skoj!Aptit.se, Aptit, Event, Mat, blogg, fotohella, hemkörning, utkörning, mat till jobbet, food

En reaktion på ”En kväll av mat och godsaker!

  1. Åh, jag missar förhandsvisningen ikväll. Barnen har så mycket aktiviteter som kräver skjuts att inte många kvällsgrejer hinns med… Men Marvel ska vi gå på hela familjen! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *