Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Höstens magi!

Hösten är ju magisk med sina färger, och igår tänkte jag ta några fina foton på min lilla kille bland alla löv, men han ville istället ta bilder på mig och instruerade hur jag skulle göra, hihi :-) Gulligaste! Blev ju faktiskt riktigt bra bilder.

image image image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *