Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Depeche Mode biljettsläpp!

Förstår ni den totala lyckan när jag läste att Depeche Mode kommer till Sverige igen, att de startar sin Global Spirit Tour i här på Friends Arena den 5 maj nästa år. Förstår ni att jag kommer att hänga på ”låset” imorgon bitti när biljetterna släpps kl. 10.00. Jag kommer att sitta med minst två telefoner och en dator, allt för att få Golden Circle biljetter, hehe :-)

Världens helt klart bästa band, med Dave i spetsen som har en fantastisk röst, jag läängtar till 5 maj!!

Synth, Världens bästa band, Music, Depeche Mode, Ticktes, Biljettsläpp, Tips, Blogg, Fotohella, DM, Global Spirit Tour, 2017

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *