Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Model pics!

Min lilla dotter, eller ja, lilla å lilla, min 176 cm långa och väldigt vackra dotter, från insidan och ut. Tidigare i veckan var vi iväg för att uppdatera hennes portfolio inför kommande jobb inom reklam/tv/modell. Här är några av bilderna, vi blev väldigt nöjda med dem och hon tyckte att det var grymt skoj att få stå framför kameran. Hon vill gärna ha fler jobb så kanske finns det någon där ute som har ett jobb till henne – till reklam, catwalk, fotografering eller en roll i någon tv-serie. Tveka inte att höra av er till mig på fotohella@gmail.com :-) Hon kommer strax att synas på tv, i en liten roll i nya ÖoB reklamen…

Och ja, måånga är ni som säger att hon och jag är lika som bär, jag kan inte riktigt se det på just dessa bilder, men blir så klart smickrad och tar det som en komplimang när jag får höra det, Tack hörrni. Vet dock inte om dottern tycker att det är så skoj att alltid få höra att hon är sååå lika sin mamma 😉

Model House, Portfolio, Model, Modell, Barnmodell, Teenmodel, Runway, Catwalk, Stagepool, Photoshoot, Photosession, Photo, Studio, Actress image

image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *