Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Frukostfavoriten

Ända sedan vi fick blogbagen från Loppi där det fanns en kupong med för att hämta ut smaskiga yoghurtar har lilleman tjatat och undrar när vi ska hämta ut dem :-) Så idag när vi handlade fredagsmyset på Coop så hämtade vi ut dem, lycka hos min lilla kille, hihi.

6-pack yoghurten Yoplaits Safari som är slät, len och bäst av allt, helt utan fruktbitar, eller pluppar som lilleman säger 😉  Smakerna blev jordgubb och hallon.

Yoplaits Safari, Yoghurt, Yoplait safari, loppisverige, Loppi, loppiblogbag, blogg, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *