Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag på Junibacken!

I söndags drog jag och sönerna iväg tiidigt på morgonen till Junibacken. Gävleborgregionen bjöd in och varför vi var där är ju för att jag kommer från Hälsingland :-) Vi brukar få denna inbjudan varje år, dels för att kunna ha en mysig familjedag ihop men också för att få möjlighet att prata med flera utställare på plats gällande boenden, jobb och mer. Lite för att eventuellt kunna locka ”tillbaka” oss som flyttat ifrån Gävleborg. Det var också en tipsrunda, vi fick se tre olika teaterföreställningar, vi blev bjudna på pannkakslunch och sönerna lekte järnet :-) Vi shoppade i bokhandeln. Och vi åkte självklart sagotåget, två gånger! En toppenbra dag.

image image Junibacken, Gävleregionen, Gävleborgsregionens dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *