Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En röd ros i gråmulet väder!

Den här vackra rosen hittade vi igår precis utanför där vi bor. Helt ensam så lyste den upp vår gata, där det i övrigt var rätt dystert och grått väder. Blir liksom lite glad av att hitta färgglada saker :-)

image

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *