Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Testagram i september!

Innehållet i september månads Testagram box har jag ju glömt att visa er, här kommer bilder, först på våra absoluta favoriter, men även en bild på allt vad boxen innehöll. Lika spännande som vanligt att se vad som finns inuti. Och ni vet väl att det endast kostar 99kr/månad för att få hem nya spännande produkter :-) Alltså nostalgi deluxe när jag såg kryptoniterna, mums säger jag bara. Dessa kryptoniter är mjuka med smultronsmak kombinerat med både surt och salt. Och helt gelatinfria, jag gillar´t! Surdegskexen från Pågen var inte helt fel de heller :-) Perfekta till mitt te som jag dricker på kvällen, kex som både är rostade och gräddade och gjorda av både surdeg och fullkorn, tummen upp.

image image

Det som oxå fanns i denna box var jordnötssmör i små on-the-go påsar från Green Choice, Seekh Kebab mix från Sanat Maria, Ice slim dark latte från Löfbergs Lila (grymt god när den är väl kyld), Frögröt från Risenta (har inte hunnit testa än, men verkar spännande), Flora 100% växtbaserad och Body lotion från Weleda :-)

Testagram, TestagramS, Blogg, Bloggare, Tips, fotohella, test, tips, box, prenumeration, Pågen, Green Choice, Kryptoniter, Risenta, Sanat Maria, Löfbergs Lila, Flora, Weleda, produkter, varumärken

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *