Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mår inte så bra – svårt att erkänna för sig själv!

Att det ska vara så svårt att ”erkänna” för sig själv att man inte mår så bra som man tror. Jag menar, när barnen blir sjuka så är det självklart att vi är hemma och vabbar, tar hand om dem, jag eller sambon. Men som nu när jag själv inte mår så bra så tänker jag hela tiden att jag måste jobba, behöver vara där för att fixa osv. Har svårt att inte kolla jobbmailen…

Men igår sa min kropp ifrån, eller rättare sagt min mage som sedan i måndags varit uppblåst som en ballong och som jag har haft ont i sa ifrån. Det var riktigt knepigt att ta på sig de tajta svarta kontorsbyxorna för att ta sig till jobbet när jag hade en värkande ”stor” mage som inte ville annat än att ”pysa” ut från de tajta brallorna. Så igår gick jag hem typ vid lunch och sov. Välbehövligt? Ja. Jag fick också med mig två olika tabletter från apoteket som jag började ta igår, och jag kan känna förbättring idag. Svårt att veta vad det beror på, kanske laktosintolerans kombinerat med stress, eller kanske helt enkelt bara laktos?!

Men jag är även hemma idag för att vila upp mig, läsa bok, ja liksom bara vara. Och jag har härligt ”lösa” jeans på mig :-) Förutom magvärken så har även migränen slagit till idag :-/ Jag vet att det är viktigt att lyssna på sin kropp, men det är svårt ibland och inse att ”just jag” behöver vara hemma från jobbet. Och självklart är jobbet inte allt här i världen.. Men jag känner ju ett ansvar och vill inte ”lämpa” över mina uppgifter på en kollega..

Jag måste helt enkelt bli bättre på att lyssna på min kropp!

image

3 reaktioner på ”Mår inte så bra – svårt att erkänna för sig själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *