Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag med shopping, kram och donuts!

Igår efter Ben 10 så tog jag och barnen pendeltåget till Mall of Scandinavia. Vi träffade min finfina vän sedan 30 år tillbaka S, som är i Stockholm över helgen, vi käkade lunch med henne och hennes familj. Och hade kramkalas förstås, för det var längesedan vi träffades sist. Det var riktigt mycket folk i köpcentret igår och det kändes som att det enda vi hann göra var att äta och gå på toa ett gäng gånger 😉

Lilleman shoppade lite på Disney Store för pengar han fick i present på födelsedagen. Och äldsta sonen på Akademibokhandeln, Och vi köpte med oss donuts hem, men annars blev det inte så mycket shopping. Desto mer i fredags då jag på lunchen passade på att kolla in nyöppnade Lager 157 i city :-)

Och imorgon är det måndag, igen! Jag fattar inte hur tiden kan gå så här snabbt, en dröm vore ju att vara ledig måndagar också. Tre dagar ledigt, fyra dagar jobb. Perfa!

MOS, M.O.S, Mall of Scandinavia, blogg, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *