Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Premiär för Ben 10..

Idag fick jag med mig alla tre barnen på galapremiären av nya Ben 10 på biograf Skandia. Inbjudna av Wonderland Event och Cartoon Network blev vi bjudna på popcorn, läsk, ringklockor och nyckelband. Figuren Fyrarm från serien fanns på plats och minglade runt. Och vi fick se de två första avsnitten ur nya Ben 10, som faktiskt inte har visats i USA än ;-).

Konferencier för dagen var Viktor Frisk (Samir & Viktor), och när Viktor frågade lilleman om de inte skulle ta en bild ihop blev han såå glad :-) För han gillar ju deras låtar, tummen upp på den :-)

Tack Wonderland för att återigen ha lyckats toppen med ett event, Kraam!Ben 10, Ben Ten, Wonderland Event, cartoon network, event, galapremiär, premiär, blogg, fotohella, Viktor Frisk, biograf Skandiaimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *