Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Phantom of the Opera ikväll!

Phantom of the opera, blogg, fotohella, allt för föräldrar, musikal, Cirkus

Ni förstår inte hur stort detta är för mig, ikväll ska jag äntligen få se The Phantom of the opera igen. Såå glad! Min dotter och min mamma hänger på, och just vi tre såg ju musikalen i London för tre år sedan, och nu är det dags igen. Jag älskar musikaler, och speciellt denna!

Peter Jöback spelar titelrollen som the Phantom, en roll som han hyllats för både i Londons West End och på Broadway i New York. Och jag är nyfiken på hur han gör sig sig som the Phantom, för jag tänker mig att han har liite för ”ljus” röst. Men det kommer hur som helst bli magiskt, det är jag helt övertygad om. Det är 30 år sedan The Phantom of the opera hade sin allra första premiär, då i London. Snacka framgångsrik succé. Förstå att det är mer än 140 miljoner personer som har sett den genom åren.

Jag och min mamma såg också musikalen när den spelades på Oscarsteatern mellan 1989-1995, jag tror det var år 1990. Och nu spelas den som sagt på Cirkus, under en begränsad tid, så se till att boka era biljetter. Inte missa :-) .

För mer info om musikalen, kolla HÄR!

Längd: 2 tim 40 min inkl paus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *