Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Blötdjur!

Vaknade imorse till ljudet av regn, och det är ett så lugnande och härligt ljud tycker jag. Ville egentligen bara mysa ner mig i täcket och somna om, men det var ju bara att kliva upp och käka frukost för att hinna till jobbet i tid. Jag hann också med att bli attackerad av en stoor mal imorse i badrummet och sedan när jag skulle iväg mot tunnelbanan så hittade jag inte paraplyet och sprang i ösregnet, vilket resulterade i att jag idag ser ut som ett blötdjur, haha 😉 :-)

Trevlig onsdag på er :-)image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *