Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Årets julkalender – Lakrits!

image image

Vilket härligt gott event jag och min vän Monika var på igår kväll, det var lanseringen av Haupt Lakrits julkalender i Lakritsrotens butik på Hornsgatan 45, alltså en adventskalender fylld av mumsig lakrits i unika smaker. Lakritsen är placerade i små rör och i varje rör finns två bitar ifall man vill ha en extra själv eller varför inte bjuda bort en :-). I lucka 24 finns det en större och speciell överraskning, spännande! Vi fick provsmaka de olika unika smakerna och jag kan säga att jag älskade dem alla. Det är ju såå gott med lakrits, speciellt kombinerat med choklad. Tack Skugge & Co för inbjudan :-)

Under kvällen fick vi förutom provsmaka lakrits, även smaka på ristaco med rödbeta, hallon, färskost, buskkrasse och lakritspulver på. Hur goda var inte de då?! Vi fick också shoppa loss i butiken, en av mina favoriter är ju Djúpur!

Idag kl 10.00 släpptes kalendern ute i handeln i begränsad upplaga, så passa på att köpa en, om ni som jag älskar lakrits :-) Eller kanske köpa och ge bort till någon vän eller familjemedlem. Det går att köpa den direkt via e-handeln hos Lakritsroten eller direkt i butik. Priset ligger på 299kr. Då får du en lyxig julkalender med massor av gott att mumsa på.

  image image

image image image image Lakritsroten, Haupt Lakrits, Adventskalender, Julkalender, Lakritskalender, Lakrits, Tips, Nyhet, Premiär, Blogg, Fotohellaimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *