Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

UnderBara Barn, ska jag eller inte?!

Ja jag vet inte hur det blir i år, om det blir något besök på UnderBara Barn mässan eller inte. Jag har varit där under många år, som besökare, och de senaste åren som VIP-bloggare. Jag hade liite mer tid då när jag var föräldraledig än nu när jag jobbar. Nu är ju min yngsta son precis fyllda 4 år, men jag är övertygad om att han skulle ha det toppenkul där. För det är väldans många aktiviteter för barn, och en hel del rolig shopping för mig :-)

Det här är ju Sveriges största barnmässa som håller på i tre dagar, 7-9/10 ute på Stockholmsmässan i Älvsjö. Den riktar sig till föräldrar och har allt vad man kan tänka sig gällande barn upp till 6 år. Men jag är lite kluven, ska jag eller inte?!

Underbara Barn mässan, Underbara barn, mässa, blogg, fotohella, tips, barnmässa

 

 

One thought on “UnderBara Barn, ska jag eller inte?!

  1. Klart du ska, det var roligt att träffa på dig förra året och jag hoppas på att få säga hej även i år. Hälsningar från en av alla utställare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *